Blog

ART-Psy > Nieuwsberichten > Deelnemers gezocht vragenlijst identiteit/zingeving

Deelnemers gezocht vragenlijst identiteit/zingeving

Deelnemers gezocht voor vragenlijst-onderzoek over identiteit in de zorg voor mensen met een ernstige psychische aandoening

Vanuit de Rijksuniversiteit Groningen en Lentis wordt er door Lisette van der Meer, Hanneke Muthert, Marieke Pijnenborg, Elske Kronemeijer en Ellie van Setten onderzoek gedaan naar identiteit in de begeleiding en behandeling van mensen met een ernstige psychische aandoening.

Het doel van dit onderzoek is om in kaart te brengen wat hulpverleners bieden aan zorg en ondersteuning rondom het thema ‘identiteit en zingeving’ bij mensen met een ernstige psychische aandoening. Hiervoor hebben we een vragenlijst opgesteld, met vragen over werkvormen en gespreksthema’s gerelateerd aan identiteit. De vragenlijst is bedoeld voor geestelijk verzorgers, psychologen, psychiaters, vaktherapeuten, ervaringsdeskundigen, en andere zorgmedewerkers die werken met mensen met een EPA.

De bevindingen uit dit onderzoek zullen gebruikt worden in een vervolgproject, waarin we een innovatieve werkvorm zullen ontwikkelen om identiteitsontwikkeling bij mensen met een ernstige psychische aandoening te stimuleren.

U vindt de link naar de vragenlijst hier: https://lnkd.in/gW5fdCbG
Deelname aan het onderzoek is mogelijk tot 6 maart 2023.

Folder onderzoek identiteit en zingeving in de zorg voor mensen met een EPA