Blog

ART-Psy > Nieuwsberichten > Landelijke expertmeeting 8 april 2015

Landelijke expertmeeting 8 april 2015

Naamloos

Beste ART-geïnteresseerde,

Inmiddels is de ART Expertmeeting van 8 april met een goede opkomst afgesloten. We danken alle deelnemers voor de goede opkomst en input die is geleverd.

Het programma:

Tom van Mierlo, psychiater en directeur behandeling van GGz Breburg, neemt u mee in de ART-ontwikkeling tot nu toe en de uitkomsten van de heidagen van juni en december vorig jaar met het expertteam. De uitgangspunten van ART worden zichtbaar; de ART visie wordt gekoppeld aan de 12 bouwstenen uit ‘Over de brug’ (zie bijlage).

Deelnemers aan de heidagen presenteren in pitches enkele onderscheidende en innoverende onderdelen van de bouwstenen zoals zij deze de afgelopen periode in de praktijk zijn tegengekomen.

U kunt hier meer lezen over de prestentaties die gegeven zijn. Het verslag van de expertmeeting kunt u nalezen onder het tabblad; verslagen bijeenkomsten.

Tom van Mierlo,  psychiater en directeur behandeling van GGz Breburg heeft de middag gepresenteerd tezamen met een aantal collega’s uit het werkveld. Klikt u hier voor zijn presentatie over ART.

Annemiek de Wit, Manager Integrale zorg van de organisatie Vincent van Gogh heeft een presentatie verzorgd over ART& Vincent van Gogh. 

Marie- Claire Maillé en Marlies Jehoel, beiden Verpleegkundig Specialisten van GGz Breburg hebben tezamen met Frits Bovenberg, zelfstandig adviseur, innovator en trainer een presentatie verzorgd genaamd DoorstART.